2011 m. liepos 4 d., pirmadienis

Treciasis sekmadienis: tai, su kuo asocijuojasi Turkija

Jura, saule..Turkija! Jeeepa ;))
Tai buvo nuostabi nuostabi diena.

Ryta pradejom su dainomis, vysniomis ir sausais pusryciais. Ridvanas labai letai valge, velavom iseiti, tai teko ji pamaitint ;DD Autobusas musu jau lauke netoli traukiniu stoties, tad visi susede linksmai pajudejom Mersin link. Juros istroske buvo 23 stazuotojai ir gal 13 turku.. ;)

Kelione truko apie dvi valandas, bet visai neprailgo, nes bendravom, judejom, dainavom ir visiskai netiketai gavos uzkandziu: arbatos ir keksiuku. Tai atrodo toks menkniekis, bet organizatoriai labai pradziugino musu sirdis ir pilvukus.. ;) Mersin nera labai didelis Turkijos mastais, bet issidriekes beveik per viena gatve. Papludimys modernus, zmoniu nemazai, bet neperpildyta, jura silta ir svari. ;) Vieta labai grazi, salia pilies, pastatytos juroje, tai vaizdas atsiveria ka tu, ka tu.. ;)
Laida leidom pliuskendamiesi juroje, zaisdami tinklini, sypsodamiesi saulei ir vienas kitam. ;)
Koray'aus deka su mini jachta plaukiau aplink minetaja pili..taip grazu buvo, o jausmas.. ojei! ;)) Laisve, juros platuma, vejas, siltos mintys - viskas susiliejo i visuma. ;)

Papludimi palikom apie 19 valanda, namo isjudejom dainuodami, sokdami autobuse, nors buvom be galo pavarge po saules voniu.. ;)

Turiu pasakyti, kad kelione buvo suorganziuota tobulai, zmones linksmi ir aktyvus, o mano sirdis vel dainuoja. ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą