2011 m. liepos 1 d., penktadienis

Ooo.. dvi savaitės Turkijoje

Štai, tik ką prabėgo keturiolikta mano diena Turkijoje. Truputį apie tai:

  • laiminga čia.. ;) Nepaisant to, kad beprotiškai noriu apkabinti savo šeimą, kad pasiilgau lietuviško maisto, aplinkos ir lietuviško šurmulio(to savo ir mielo), man gera čia. Stengiuosi imti viską, kas įmanoma, semtis patirties ir džiaugtis.
  • Nežinau, kaip ir iš kur, bet kasdien turiu pakankamai energijos. Keliuosi su šypsena veide, šokio žingsneliu ir su melodija mintyse keliauju į stotelę, į stovyklos patalpą dažniausiai įbėgu prasidėjus šokiams ir nieko nelaukdama įsisuku tarp judančių.. ;) Man taip patinka šis rytinis ritualas.. ;) Aišku, vakarais jėgų būna nulis, o gal net minusas, bet tai nesvarbu - užmiegu be problemų, o rytą vėl pasitinku žvali ir laiminga. Džiaugiuosi tuo ;)
  • Stovyklos "darbas" nėra darbas.. Tai bendravimas, dalinimasis, žaidimai, šypsenos, pasakojimai ir pan.. Aišku, labiausiai tai vaikai: imlūs, smalsūs, besidomintys.. Su vienu mokinuku diskutavom apie religijas, tikėjimą, evoliuciją ir Darvino teoriją.. ;) Jam taip sunku buvo reikšti mintis angliškai, bet jis stengėsi, nes tema buvo įdomi ir svarbi.. ir ką..? Susikalbėjom ;) Kitas vaikinukas prašė papasakoti apie Lietuvos istoriją ir buvo labai sužavėtas ja. Protingi vaikai..būsimi inžinieriai ir daktarai. ;)
  • Trečiadienį vyko vakarėlis, tai taaaaip prisišokau ;D Padavėjai nespėjo visiems nešioti servetėlių, nes energija ir prakaitas liejosi laisvai ;DD Taip smagu, kad čia žmonės moka linksmintis be alkoholio(su juo irgi moka;D), atsipalaiduoja, pasiduoda ritmui ir aplinkiniui sūkuriui.. ;) Gaila, vakarėlis baigėsi prieš 12val, nes stažuotojai negalėjo vėlai grįžti į jų "Host families", be to, kitą dieną visiems buvo darbeliai.. Bet kitą savaitę vėl lėksim kažkur ;)
  • Turkijos MCP nepatiko. Vakarėlio metu tik išdidžiai stebėjo visus, tarsi skanavo kiekvieną merginą, jos judesius, leido sau apkabinti ir glausti prie savęs visas. Gerai, kad jos(mes) to neleidom. Nepatinka, kad jis šias naktis leidžia Mustafos namuose, tad šiąnakt miegosiu pas Ridvaną, su Anna ;) Nieko nenutiko, nieko nebuvo, bet man jis paprasčiausiai nekelia pasitikėjimo su savo užuominomis ir glaustymaisis. Va, visgi visokių žmonių šioje šaly tikrai yra.
  • O kalbant apie Anna - Rusijos mergaitę - tai labai patinka ji man, tik kad šneka dar daugiau nei aš ;DD Įsivaizduojat? ;D Puikiai sutariam, pliurpiam pastoviai, turim daug panašumų.. ;) Džiugu, kad atradau sau artimą žmogų, į kurį galiu remtis, jei ką. Dar yra Pakistano keturios mergaitės: Maria, Hadžra, Rabija ir Parkha..jos nuostabios: tikros, linksmos, atviros ir padūkusios ;))
  • Savaitgalis nusimato pakankamai smagus: ryt prekybos centras ir kino teatras, o poryt: Mersin - miestelis prie jūros ir visa diena paplūdimy ;)) Uhu!
  • Aš žinau, kad per daug rašau čia apie laiką ir viską, kas susiję su juo, bet mintys tokios ir ką tu žmogau čia bepadarysi.. ;D Tai va. Turiu mažai laiko sau, mąstymui, net prisėdimui prie kompiuterio ir laiškelių atrašymui ar blog'o pildymui.. Iki 17val vyksta stovykla, tada dažniausiai keliujam į ofisą, iš ten - į aplinkines gatves, užkąsti ko, pavaikščioti, pabendrauti mieste..ar tiesiog liekam vietoje ir dalinamės dienos įspūdžiais. ;)) Namus pasiekiu anskčiausiai po 20 valandos.. Dar kai nėra wifi ten, tik Mustafos "flashiukinis" arba stacionariame kompiuteryje internetas(staptažodį tik mama žino), tai ne taip ir lengva prisėsti prie jo.. ;)

Gera čia - nemeluosiu. Puiki patirtis, puikus gyvenimo tarpsnis.

Bučiuoju visus, pasiilgau savų ;*

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą